top of page

​STUDENT LA ETII


      "Pentru mine, Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional (ETII), a fost o poveste… O poveste cu început și… sfârșit. O poveste care face parte, însă, din trecutul, prezentul și viitorul meu. O poveste scrisă în sălile de curs și de seminar, în Aulă, dar mai ales o poveste cu activități extra-universitare atât de frumoase și interesante, care m-au ajutat să „cresc“.

      E… povestea mea, pe care o voi reciti întotdeauna cu drag… ETII înseamnă atât de multe amintiri pe care le-am împachetat în suflet… ETII m-a învățat ce înseamnă pasiunea pentru un anumit domeniu… De fapt… ETII a crescut de-a lungul anilor cu multă muncă, multă pasiune, dăruire și… dragoste…

       Îmi place să spun că ETII este facultatea cu cel mai mult suflet din întreaga Universitate Româno‑Americană. ETII mi-a dezvoltat creativitatea și m-a lăsat să visez… ETII este primul pas către o carieră de succes… " Adina-Gabriela Croitoru, masterand AAT, anul II

EXPERIENTA

PASIUNE

IMPLICARE

DARUIRE

CARIERA

VIITOR

Urmeaza-ti visul!

Practica de specialitate

 

O sansa in plus de a fi mai aproape de viitorul loc de munca!

Colaborarea cu firmele din sectorul turistic (structuri cazare, alimentatie publica, firme de transport sau agentii de turism) da ocazia studentilor de a-si completa studiile teoretice cu cele practice, prin stagiile de practica pe care facultatea le organizeaza atat pentru studiile de licenta, cat si pentru cele de masterat.

 

 

Excursii tematice

 

ETII a incercat sa ofere studentilor posibilitatea de a fi si turisti, fiind organizate frecvent excursii tematice in tara sau in strainatate. Astfel, studentii au sansa de a-si completa informatiile referitoare la destinatiile turistice pe care le viziteaza, in timp ce stabilesc o legatura mai puternica intre ei sau in relatia student/profesor. In acelasi timp este o buna modalitate a interactiona cu diverse aspecte ale industriei turismului (cazare, transport, ghid etc.)

CAMPUSUL RAU

Music
Viata in campus

 

Studentii care sunt din provincie se pot caza pe parcursul studiilor la Facultatea de Economia Turismului Intern si International in caminul din campusul Universitatii Romano Americane. Acesta a fost gandit si realizat cu scopul de a le transmite studentilor senzatia de "acasa". Studentii au la dispozitie o sala de fitness, cabinet medical, acces la biblioteca, centru de copy/print etc.

De asemenea, in campus functioneaza o cantina-restaurant. Meniurile sunt modificate zilnic si contin elemente dintre cele mai diverse pentru a putea acoperi intreaga gama de eventuale cereri si nevoi ale studentilor.

Oportunitati de studiu in strainatate

 

Studentii ETII au ocazia sa studieze la universitati din Europa prin programele de studii Erasmus. Experienta de studiu in strainatate ofera studentilor posibilitatea de a se familiariza cu un sistem diferit de studiu, dar si intalnirea cu o cultura si limba diferita (click pe butonul alaturat pentru mai multe informatii).

 

De ce sa fii student Erasmus?
Studiezi in universitati din Europa!
Incerci diversitatea culturala si lingvistica!
Cunosti locuri minunate!
Iti faci prieteni noi din toate colturile Europei!
Ramai cu amintiri unice!
Te pregatesti pentru o societate globalizata!

 

bottom of page