top of page
Search
  • tourismschoolrau

Webinar - invitat Liliana Simion, Director of Human Resources la Courtyard by Marriott Bucuresti


Joi, 28 mai 2020 a avut loc un nou webinar adresat studentilor ETII cu un alt invitat de marca, de data aceasta din domeniul resurselor umane. Am avut placerea de a o avea alaturi de noi pe doamna Liliana Simion in calitate de Director of Human Resources la Courtyard by Marriott Bucuresti.


Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul resurselor umane (din care 7 ani Director de Resurse umane la JW Marriott Grand Hotel Bucharest), doamna Liliana Simion vine sa ne impartaseasca unele din secretele recrutarii in domeniul ospitalitatii. Care sunt cele mai provocatoare joburi intr-un hotel sau care sunt aptitudinile cautate in acest domeniu sunt cateva din subiectele ve vor fi dezbatute in cadrul acestui webinar.

“Pentru mine, ospitalitatea merge la elementele de bază: oamenii întâmpină alti oameni, îi tratează într-un mod cald și generos facandu-le ziua putin mai buna. Este o afacere cu si despre oameni: nu este vorba despre widget-uri sau foi de calcul, ci despre încercarea de a-i sustine pe ceilalti.” spune Liliana Simion.


30 views0 comments
bottom of page